Ett modernt interaktivt boende med bra dörrlås

Ingen vill ha inbrott i sitt hem. Man behöver därför försäkra sig om att det är svårt för tjuvar att ta sig en eller åtminstone göra det så svårt som möjligt. Men helst inte för välkomna personer familjen och mig själv. Jag valde ett bra lås som kan styras på flera sätt. men inte med nycklar. Lås som är bra är tyvärr dyra så jag fick leta ett tag innan jag hittade Yale Doorman. Det kan styras med en liten bricka (NFC) eller med en kod angiven antingen på låset (som har lite knappar) eller i Mobilen via en app. Det senare kräver en del kompletteringar. Låset har en röst som upplyser om tillståndet, det är batteri drivet, och det klarar alltså strömavbrott. Skulle batterierna plötsligt ta slut finns det en lösning även för det.

Det kan användas flera kodbrickor till låset eller om man använder kod så kan alla i familjen få tillträde till boendet. i det fallet kommer tillträdet att loggas till en fil så man ser vem som öppnade och när.

Liten film och information om kombinationen yale doorman v2 och verisure

johnny
Jag är en fixare i datorer Internet Interaktiva hem, HTPC (hemmabio). Men det är mest en hobby.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *