Ett modernt interaktivt boende med bra inbrottslarm

Ett inbrottslarm ska larma när någon bryter sig in i mitt hem. Helst ska den kunna identifiera skurken och gärna skrämma bort tjuvar innan de försöker att en tänka på inbrott. tyvärr får man inte Försåtminera sitt hem, men kommer de in vill jag gärna veta vilka de är för senare rättsprocesser. mitt val föll på verisure som har ett bra inbrottslarm. För en rimlig månadskostnad får man ett larm som:

 • larmar vid inbrott
 • Känner av rörelser inne i huset
 • Märker när någon bryter sig in
 • Filmar skurkarna
 • bryr sig inte om katten
 • Det kommer väktare och kollar vad som händer
 • Jag kan även be om väktarhjälp med larmet i andra situationer, som t ex jag bryter benet och behöver hjälp eller jag blir övefallen.
 • larmet har egen reservkraft
 • Larmet går att koppla via min egna router och ut på internet.
 • Det finns någon att prata med i telefonen. ja det kan faktiskt se in i mitt hem när det behövs.
 • Larmet är med lite justering faktiskt kompatibelt med mitt smarta dörrlås Yale Doorman.
johnny
Jag är en fixare i datorer Internet Interaktiva hem, HTPC (hemmabio). Men det är mest en hobby.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *