Ett modernt interaktivt boende med gräsklipparrobot

Det här är riktig kul. Med en stor kopp kaffe kan jag sitta länge och beundra min robot. Jag gör inget men roboten klipper min gräsmatta. Det är underbart. Den klipper dag som natt, den gömmer sig när det regnar och fixar min gräsmatta så att den blir jättefin. Inga avgaser och bensinen, väldigt miljövänligt, billig i drift. Stör inga grannar med buller. Klipper även när jag inte är hemma, så tjuvar kan inte riktigt läsa av om jag är på semester. Jag är nu inne på min andra gräsklipparrobot.  jag har lärt mig en del och den nuvarande känns riktigt utvecklad från föregående. jag har bytt tomt och hus, med den gamla klipparen. Nuvarande hus har en mindre tomtyta och behöver inte en så stor klippare.  efter en del problem med batteriet och fukt valde jag Worx Landroid M WG790E.

Den har wifi, regnsensor, slinga, driftsäker och av många vald som den bästa. Viktigt att tänka på är att man får med alla delar man behöver och att kanske tänka redan från början på extra plastmärlor och slingtråd. Plastmälorna kan du köpa vilka som häls som är billiga, eller tillverka egna med trädgrenar. De ska bara fungera något år sedan har slingtråden växt fast mot marken. Bilden är tagen sent på hösten. Gräsklipparen bör inte köra in och ut, den nya klipparen vill liksom passera laddaren på vägen vid behov, så jag behöver göra detta.

inte bra för landroid
Laddningsplatta för gräsklippare
johnny
Jag är en fixare i datorer Internet Interaktiva hem, HTPC (hemmabio). Men det är mest en hobby.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *