Datafixning

Jag kan komma hem till dig och hjälpa till med din dator eller andra tekniska saker som du behöver hjälp med. Jag lär gärna med mig av mitt kunnande och är bra på att lära hur det fungerar. Eller så ordnar jag det bara åt dig om du vill.

Kostnaden i timmen är 635 + moms och 18,50 milen. eller så gör vi upp ett pris. Jag kan ta emot betalning via swish och skriva en faktura, eller om du önskar betala via PayPal johnny_samuelsson@msn.com. Jag skriver gärna ner vad vi gjort så att det finns nedskrivet för framtiden.

Jag kan bygga hela eller delar av ditt hem så att det svara mot dina önskemål. Styrning via z-wave, wifi. Smarta hem, hemmabio. Kanske du behöver hjälp med nätverket, internet anslutningen. Då kan vara svårt att prata med personalen i butiken eller ta med sakerna till dit. Kanske du behöver tid och ett lugnt förklarande hur det fungerar. Jag kan även rekommendera var man ska handla eller handla åt dig till bra priser. Konstiga supportsamtal tar jag gärna hand om. För att sedan återge det till dig på svenska och i din takt.

[contact-form]

Jag är lugn, snäll, trygg, pålitlig. och det är viktigt att du/ni blir nöjda.

346